fbpx
Loading...
BaarnTotale aanbodVerkocht / Aangekocht / Verhuurd

Verkocht: Zwaneweide 78 te Baarn

Verkocht


Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie of herpublicering van gegevens daaruit is verboden. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een instap klaar appartement met een echt huis gevoel, dan is deze triplemaisonnette misschien wel uw ideaal.

Op een mooie locatie aan de rand van Baarn treft u deze moderne en goed onderhouden 4kamerappartement. Het woonoppervlak van 85 m² is verdeeld over de 3 bovenste woonlagen.
De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers op de verdieping, een riante open zolderverdieping, een berging in de onderbouw en een balkon over de volle breedte op het zuidwesten waar u kunt genieten van de middag en avondzon.

De in 1991 gebouwde woning is geheel voorzien van dubbel glas en goed geïsoleerd waardoor de energie kosten laag zijn. De woning is praktisch ingedeeld en recent opgeknapt en zeer netjes onderhouden. Het complex wordt goed bijgehouden door een actieve en gezonde VvE.

De ligging is rustig met vrij uitzicht op een groenstrook en nabij veel voorzieningen zoals het gezellige centrum, buurtwinkels, scholen, sportfaciliteiten, de bossen van “Kasteel Groeneveld”
en Lage Vuursche en uitvalswegen richting Hilversum, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam zijn op korte afstand.

De woning is keurig, licht, ruim en rustig gelegen met parkeermogelijkheid voor de deur.