fbpx
Loading...

Referenties cliënten

Gerda Kosmeier heeft voor de tweede keer een huis voor ons verkocht. We zijn meer dan tevreden. Gerda en Huub doen hun uiterste best voor je (meer dan ik verwacht had). Je wordt van elke stap in het proces op de hoogte gehouden. Behalve professioneel, zijn Gerda en Huub ook bijzonder aardige, empathische mensen. Zij begrijpen wat een huis verkopen voor een klant betekent.

Alfred Ensel


The search was extensive, hard and long but she and her team were patient.

The situation was sometimes difficult but she understood and focused.

At the end by the grace of Jehovah we prevailed and got a good, unbelievably suitable house for a good price.

I recommend her and her team…..their reliability is guaranteed.

Onyia Ozobialu I.C


Gerda was mijn aankoopmakelaar in de zoektocht naar een appartement.
Door haar snelle schakelen en professionele opstelling heb ik een fijn appartement kunnen kopen.
Gerda is heel klantvriendelijk, altijd goed bereikbaar en heeft mij in alles heel prettig begeleid.

Ik beveel Gerda van harte aan!

Myrthe Heineman


Working with our amazing real estate agent in Amersfoort, Gerda Kosmeier, was an absolute pleasure! Her expertise and dedication made buying our house a breeze. She paid attention to every detail, making the entire process smooth and stress-free.
We’re beyond satisfied and would enthusiastically recommend her to anyone looking for a fantastic home-buying experience!

Francesco Maretti & Giulia Balzaretti


Als ex-expats op zoek naar ons eerste huis in Nederland konden we in een voor ons vreemde huizenmarkt wel wat hulp gebruiken. We besloten daarom met Gerda Kosmeier in zee te gaan.
We hadden Gerda bij onze eerste huizenbezichtiging als verkopende makelaar ontmoet en als zeer prettig ervaren.
Met haar warme, betrokken maar toch doortastende houding was zij voor ons de perfecte match.

In de snelle huizenmarkt hebben wij dankzij haar kortdate maar ontspannen begeleiding geen moment het gevoel gehad dat we overhaaste beslissingen moesten nemen. We hebben na een aantal bezichtigingen uiteindelijk het perfecte huis aangekocht waar we nu met veel plezier onze Nederlandse wortels gaan schieten.

Dank Gerda voor de fijne en gezellige samenwerking, je hebt voor ons alle zorgen weggenomen en onze zoektocht tot een fantastisch einde gebracht.
Mocht je een huis met persoonlijke zorg en aandacht willen kopen of verkopen kunnen wij Kosmeier Makelaars van harte aanbevelen!

Eshter van der Meer & Hans Dullemont


Gerda heeft ons onwijs geholpen met de verkoop van ons huis. Door een hele nare ervaring met een vorige makelaar heeft Gerda alle zeilen bijgezet om de schade voor ons beperkt te houden.

Gerda is een warme persoonlijkheid met veel aandacht voor haar cliënten. Niets is haar teveel en contact is altijd mogelijk. Zakelijk is Gerda snel en accuraat. Al met al een aanrader voor iedereen.
Gerda…dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt. En Huub natuurlijk ook.
Kosmeier projectbegeleiding en Makelaars… Een topteam!

Hans en Marja Gijzen


Gerda van Kosmeier Makelaars heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aankoop van ons huis. Na bijna 3 jaar zelf proberen een huis te kopen hebben wij er toch voor gekozen om hierbij hulp in te schakelen, en dankzij Kosmeier Makelaars was het gelijk raak! Wij konden met al onze vragen en verzoeken altijd terecht en werden ook altijd snel geholpen. Wij zijn enorm dankbaar en blij met onze nieuwe woning. Absoluut een aanrader om mee samen te werken en dit zullen wij in de toekomst zeker nogmaals doen.
Hartelijk dank voor alles Gerda!

Kaylin Bucynski & Dax Epskamp


Door een overlijden binnen de familie moesten wij afscheid nemen van een huis waar wij al 30 jaar met veel liefde en plezier komen.
Bij binnenkomst voelde Gerda direct vertrouwd en warm.
De interesse die ze toonde in ons maar ook het verhaal van ons familielid maakte dat Gerda voor ons de perfecte makelaar is.
Omdat wij niet om de hoek wonen hebben Gerda en Huub ons geholpen wanneer wij niet altijd aanwezig konden zijn.
Zo zie je maar, je gevoel zit altijd goed.
Bedankt voor alle goede zorgen en fijne hulp.

Liefs,
Melissa van Es en Hein van Es


Ons huis super verkocht door Gerda!!
Ze neemt alle tijd voor je en is erg betrokken. Wij hebben er best lang over gedaan of we wel of niet wilde verkopen. Alle geduld hiervoor en werden hierin goed begeleidt.
Binnen een week ons huis verkocht en alle zaken eromheen snel geregeld.
Sowieso altijd gezellig als Gerda langskomt, vooral als je de koffie klaar hebt staan!!

Maaike Wenning en Jannike van Diesen


Gerda heeft ons heel goed geholpen. Wij zijn een paar keer van type huis wat wij zochten veranderd. Maar zij bleef geduldig en goed adviseren en heeft on heel fijn geholpen en begeleid bij het aankopen van ons nieuwe huis. Echt helemaal top!

Kees & Adri Andriessen


Gerda heeft ons meer dan uitstekend geholpen met de verkoop van ons appartement. Zeer klantvriendelijk, houdt ons zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Is altijd goed bereikbaar. En zeer hulpvaardig bij het nakomen van afspraken. Voortreffelijk oog voor benodigde acties, zoals aankleding en inrichting woning voor de verkoop.
Rapportcijfer: een 10 met een griffel!

Familie Huisman


Gerda was onze aankoopmakelaar in de zoektocht naar een geschikte woning. Zij heeft ons enorm fijn geholpen om uiteindelijk ons droomhuis te kopen. Gerda was daarin geduldig, maar ook daadkrachtig, zakelijk, maar ook meevoelend en flexibel, maar ook duidelijk. Voor ons de perfecte aankoopmakelaar. Mede dankzij haar persoonlijke en professionele opstelling en vaardigheden lukte het om het huis dat wij wensten te kunnen kopen.
Wij bevelen Gerda van harte aan!

Mathieu van der Maat & Anne-Rink Post


Zoek je een aan- of verkoopmakelaar, dan bevelen wij u zeker Kosmeier aan.
Zeer klantvriendelijk, professioneel en accuraat.
Gerda we willen jou bedanken voor je snelle en vriendelijke service.


Groetjes Marco Beek en Saskia Staats


Gerda heeft mij geholpen met het verkopen van mijn woning. Op het moment van de verkoop brak de oorlog uit, stegen de energieprijzen de pan uit en deed de rentestijging nog eens een duit in het zakje! Gerda heeft mij meer dan uitstekend geholpen in dit toch lange traject van de verkoop. Iedere bezichtiging heeft zij laten zien hoe flexibel ze was. Ook heeft zij ervoor gezorgd dat ik de moed erin hield. Bij aanvang van de opdracht zijn er prachtige foto’s gemaakt en was plaatsing op Funda snel geregeld. Gerda is een vakvrouw in hart en nieren weet precies waar zij het over heeft en kent de markt goed en kan snel schakelen! Met name de snelheid van reageren en informeren over de stand van zaken met betrekking tot de verkoop en bezichtigingen heb ik als uiterst positief ervaren. Afspraak is afspraak en daar houd ik van. Je weet precies waar je aan toe bent. Daarnaast is zij ook nog eens een goede gastvrouw bij bezichtigingen. Kortom mocht je een huis met aandacht willen verkopen dan raad ik je zeker Kosmeier Makelaars aan. Zij gaat net even een stapje verder en dat heb ik als zeer onderscheidend ervaren.

Diana Rubini


Gerda hanteert een professionele maar persoonlijke aanpak zowel naar verkoper als koper, waarbij het hele proces netjes is afgehandeld.

Mooie en complete fotoreportage en verkoopbrochure. Altijd een snelle reactie op vragen.

Duidelijke terugkoppeling na bezichtigingen. De woning is snel verkocht.

Ik beveel haar van harte aan.

Michel Vos


Gerda is een hele prettige makelaar om mee samen te werken.
Zij heeft mij begeleid met de verkoop van mijn huidige woning en de koop van een nieuwe woning. Gerda staat met oprechte interesse voor je klaar om te luisteren, te adviseren en kordaat namens je op te treden.
Gerda heeft slechts één doel, namelijk het beste eindresultaat voor je te behalen.
Nu het resultaat behaald is, wil ik je via deze weg zeer graag dank zeggen.

Ayman Ayad


Gerda heeft mij geholpen met de aankoop van mijn nieuwe huis in Bussum.
Ondanks dat er voor mij een hele kleine kans was een woning te vinden in deze tijd, heeft zij het toch mekaar gekregen!
Topper!

Climie Mulder


Zoek je een professionele, gedreven en doortastende aan- of verkoopmakelaar? Dan tref je bij Gerda Kosmeier echt wat je zoekt. Ze is accuraat; kent de regionale huizenmarkt goed en weet snel kijkafspraken te regelen bij collega’s in de regio. Ze denkt actief mee en geeft hele heldere, snelle en volledige informatie. Haar fijne en persoonlijke begeleiding zijn doelgericht; het beste voor haar client daar gaat ze voor!
Dank voor jouw goede advies, ik kom weer wonen in het mooie Baarn. Zo blij dat het zo snel gelukt is.
Je bent een super vakvrouw die iedere verkoper of aankoper zich wenst.

Wendy Hartgers


Erg correcte makelaar, duidelijk in de communicatie en kan snel schakelen.
Dank voor het helpen verkopen van de woning Gerda !

Menno Beuk


Gerda heeft ons geholpen met de aankoop van onze woning. Door ons beperkte zoekgebied en de gekte op de huizenmarkt was dat geen gemakkelijke taak en dachten we dat het ons nooit zou lukken. Het was een lang proces, maar we zijn zo blij met het resultaat. Dank je Gerda voor je geduld, deskundigheid en doorzettingsvermogen!

Joyce van Vliet & Joggie Taute


Heel blij zijn wij met Gerda Kosmeier!

Ze heeft ons heel goed begeleid en ondersteunt tijdens het verkopen van ons huis!
Ze is zeker een aanrader voor wie zijn/haar huis wil verkopen!
Bij deze Gerda nogmaals bedankt voor alles!

Döndü & Erhan Yigitsoy


Wij zijn erg blij dat wij Gerda ingeschakeld hebben tijdens onze zoektocht naar een eerste huis!
Aangezien wij leken zijn op het gebied van een huis kopen heeft zij ons zeer goed begeleid tijdens onze (korte) zoektocht.

Roy de Gier & Eveline van Dort


Veel verschillende makelaars gehad de afgelopen jaren, maar nooit geheel tevreden geweest, tot nu.
Erg blij met Gerda haar enthousiasme, kundige en persoonlijke aanpak.
Kan deze makelaar van harte aanbevelen!

Jesper de Groot en fam.


Super makelaar!

Ze neemt de tijd om alles uit te leggen, al je vragen te beantwoorden en luistert naar je wensen.
Verder super presentatie van mijn woning, ik kan niet anders zeggen! Heel fijn geholpen

Dank je wel voor alles!

Groetjes Christine Ypenburg


Gerda is very professional and friendly at the same time. My experience was super positive, and communication was quick and effective.

I would definitely recommend this agency!

Giulia Balzaretti


Fantastic team to work with. Honest, understanding and most important very professional.

As an expat, I really appreciate recommendations and ability to work with me around my needs. Kosmeier, real took difference to heart and helped us along the way to our new house.

Thank you, Kosmeier!

Aleksey Orlov


Een warm contact met deze makelaar die het traject bewaakt en op alle details let die bij de verkoop (of aankoop) van een huis belangrijk zijn. Daarnaast houdt ze goed in ogenschouw waar jij zelf zit in dat overweldigende proces van je huis verkopen. Ze overlegd iedere stap en doet dit met precisie en overview. Daarnaast een strak uitgewerkt overzicht op funda, ook weer met veel oog voor detail. Ze heeft mijn huis succesvol verkocht en in no-time naar ieders tevredenheid. Ik ben heel tevreden dat ik Kosmeier makelaars heb ingeschakeld en nog blijer met het resultaat👍🏻.

Met vriendelijke groet,


Angelina Awondatu


We’re very happy with the role that Gerda played as a selling agent for the house that we’ve bought.

She was very sympathetic to our personal circumstances and needs, clear and quick with all communication and very helpful in giving advice to help us throughout the process.

Would definitely recommend!


Richard Forsythe


Ik ben heel blij met Gerda Kosmeier. Zij heeft mij fantastisch begeleid met de verkoop van mijn oude woning en de aankoop van mijn nieuwe huis. Ze neemt alle tijd om alles goed uit te leggen. En ze is altijd bereikbaar voor vragen of voor steun en een luisterend oor als je het even niet meer ziet zitten. Ik heb haar leren kennen als een warme vrouw die haar vak goed verstaat en van wanten weet als het er op aankomt.
Nog even en ik zeg mijn huis in Hilversum vaarwel en ga ik naar een prachtig huisje in Baarn. Dichtbij de kinderen en kleinkinderen. Zonder Gerda was mij dit zeker niet gelukt.

Nogmaals heel veel dank Gerda!


Lieve groet, Agnes van Dort.


Wij hebben Gerda over de jaren heen al enige malen ons huis laten taxeren. Naast haar vakkundigheid en professionaliteit spreekt ons haar persoonlijke benadering, inleving en betrokkenheid zeer aan!


Eugene Hol


Wij hebben Gerda ingeschakeld voor het aankopen van ons eerste huis en wij zijn heel erg tevreden hoe dit is verlopen.
Neemt goed de tijd om te luisteren naar wensen en uit te leggen hoe alles werkt. Was heel proactief in het regelen van bezichtingen.
Veel hebben we er niet gedaan, want bij het eerste huis was het gelijk raak! Erg blij met onze keuze voor Kosmeier Makelaars.


Frank Ravensteijn & Jorit Van Rossen


Als leek op de huizenmarkt en het maar niet kunnen vinden in de 6 maanden ervoor aangekochte woning, was ik blij een erg tevreden cliënte van Gerda Kosmeier te spreken. Ik wilde naar een ander huis, maar dat is er niet 1, 2,3. Op voorhand al gesproken met Gerda en later ook met Huub. Zij hebben mij voorgesteld aan de financiëel adviseurs die mij in het hypothekenveld wellicht verder konden helpen. Doordat ik een tijd ziek ben geweest had ik andere begeleiding en wat meer hulp nodig dan de gemiddelde huizenkoper. Gerda, Huub en de financieel adviseur hebben mij hierin zo goed begeleid, dat morgen de overdracht van mijn nieuwe huis op de/agenda staat. En wat ben ik er blij mee! Geweldig als mensen zich zo kunnen inleven in wat ik op dat moment nodig had. Ik kan u deze professionals van harte aanbevelen bij de aan- of verkoop van uw woning. Voor mij heeft het een groot positief verschil gemaakt.


Astrid van Doorn


Deskundig, professioneel, soepel en vriendelijk. Uitstekende ervaring met de verkoop van mijn huis, uitermate tevreden.


Geert Maessen


This is the third time I involved Gerda with both selling my current home as well as buying my new one.

And although these are troubled times for buying something, we succeeded in a very short period of time and to my full satisfaction.

Thanks!


Rineke Vermeulen


Very good real-estate agency would definitely juse again if I had to, there fast and on to it, great personal help.

I live overseas and had to sell my mum flat.

Thanks to Gerda and Huub for an awesome job!


Tjeerd Dolstra


Uitermate tevreden over de goede communicatie en professionele benadering van Gerda en Huub.

Ondanks dat ik in Spanje woon en mijn broer in Nieuw Zeeland zijn wij superblij en tevreden over de wijze waarop zij het appartement van onze overleden moeder verkocht hebben en ons hebben begeleid.

Dank jullie wel.


Lydia Dolstra


Gedreven, eerlijk en betrokken persoon. Gerda heeft nu voor de 2e keer onze aankoop en verkoop goed en snel geregeld.
Fijne makelaar om mee samen te werken.


Danielle & Cor Hilhorst


Na omzwervingen zijn we terecht gekomen bij Kosmeier Makelaaars.
We hebben er een fijne doortastende makelaar aan gehad.
Geen makelaar van 8 tot 5 uur,maar een met persoonlijke aandacht.
Alles was snel geregeld. Dankjewel voor alles!


Gr. Cor en Anneke Dorresteijn


Een absolute aanrader wat mij betreft!!!
Ik heb het kantoor ingeschakeld voor de aankoop van mijn woning en ben uitermate tevreden hoe dit is proces van a tot z is begeleid.
De begeleiding was uiterst professioneel en tevens zeer aangenaam. Door rekening te houden met beide belangen werd ook door de verkoper positief gereageerd op deze begeleiding en zijn uiteindelijk zaken gecorrigeerd die geen van partijen eerder had opgemerkt en waarschijnlijk ook niet later zouden hebben opgemerkt. Gerda heb ik ervaren als een sensitieve en betrokken makelaar die met veel technische en juridische kennis van zaken de aankoop volledig begeleid en meer dan haar gewicht in goud waard is. In tegenstelling tot veel makelaars ontzorgt Gerda haar klant en zelfs de verkoper.


René Wouters & Margo Haarmans


Wij zijn erg blij dat we Gerda ingeschakeld hebben tijdens onze zoektocht naar een eerste huis! Ze luistert goed naar je wensen en communiceert helder en prettig; ze is proactief in het zoeken naar geschikte huizen en lekker assertief in het regelen van bezichtigingen. Binnen een paar weken zijn wij de gelukkige eigenaren van een prachtig huis geworden. Nogmaals veel dank Gerda!


Eleonoor Gerretsen & Julian Fransen


Hele fijne ervaring! Binnen no-time hadden mijn vriend en ik ons 1e droomappartement kunnen kopen.
Ze heeft ons goed geholpen tijdens het hele proces en hierdoor verliep het ook verspoedig.
Ze stond 24/7 voor ons klaar en kon met al onze vragen bij haar terecht. Heel fijn!


Lotte Kroon & Jeffrey van Amerongen


Als lid van BNI heb je naast de wekelijkse meetings ook regelmatig een 1 op 1 gesprek met je mede chapter leden. In deze gesprekken bespreek je wat je je doet als professional binnen jouw bedrijf. Om elkaar beter te leren kennen worden de gesprekken soms ook wat persoonlijker. Dat laatste is met Gerda Kosmeier als gesprekspartner ook bijna vanzelfsprekend. Zij kan goed luisteren en is zeer betrokken als mens. Zo zaten wij wat te praten over mijn hypotheek en dat mij de moed je al in mijn schoenen zinkt als je bedenkt wat je als ondernemer moet aantonen om deze hypotheek in een andere rentestand te krijgen. Toch de stap gezet, op aanmoediging van Gerda natuurlijk want aanmoedigen, daar is zij goed in! Gerda is bij mij thuis geweest voor een taxatie en heeft dat op prettige wijze gedaan, er zijn natuurlijk wel wat aandachtspunten, die zij liefkozend TLC noemt maar ook duidelijk is over technische zaken die snel opgelost moeten worden. Zo ken ik Gerda, een zachte betrokken kant maar ook, eerlijk, zakelijk en doorpakken. Voor het verkopen, aankopen en taxeren van een woning zijn dat heerlijke eigenschappen. Het is niet alleen een zakelijke transactie, er komt voor de klant vaak ook emotie en spanning bij kijken. Hier kan Gerda prima mee dealen, heeft daar oog voor en geeft het de ruimte die nodig is. Dank je wel Gerda, voor het meedenken, out of the box denken en jouw eerlijke houding maar in een liefdevol jasje.


Grea van Middendorp


Dankzij Gerda woonden we in een mum van tijd in ons nieuwe huis. Na lange tijd gezocht te hebben en vaak misgegrepen op woningen hadden wij toch maar besloten een makelaar in te schakelen. Door haar snelle reactietijd en communicatie was dit Gerda geworden. Na enkele huizen te hebben bezichtigd hadden we ons oog laten vallen op een leuke opknapper in Baarn. Gerda heeft voor ons onderhandeld en deze onder de vraagprijs voor ons kunnen aankopen. Aangezien het een opknapper was zijn er nogal wat hobbels op de weg m.b.t. het regelen een keurder, taxatie, asbest inspectie en het laten langskomen van onze aannemers. Gerda heeft ons goed begeleid in dit proces en er met ons voor gezorgd dat alles in orde was. Het was erg fijn om binnen dit proces er niet alleen voor te staan. Bedankt Gerda voor je begeleiding in dit avontuur en je bent bij deze uitgenodigd voor een wijntje als de verbouwing af is!


Michiel van der Meer & Jenny Mulder


Gerda heeft mij en mijn vriendin fantastisch begeleid door het hele verkoop en aankoop proces! Als je een eerlijke, directe makelaar zoekt wie haar afspraken nakomt en je zelfs in het weekend kan bellen met evt vragen, dan kan ik Gerda aan iedereen adviseren! Ik weet wel wie ik in de toekomst ga bellen mocht ik weer een stap verder gaan ! 😉


Jan Veenhof & Melanie van Someren


Bedankt Gerda en Huub voor de fantastische samenwerking en de hulp die er altijd weer was voor ons.
Het vertrouwen dat we in jullie hebben mogen ervaren willen we graag heel veel verkopers van hun woning meegeven, je weet als je voor Kosmeier Makelaars kiest dan zul je met heel veel plezier op deze ervaring terug kijken, wij in ieder geval wel nog heel veel dank.


Jaap en Marianne Haalboom


Vakvrouw Gerda Kosmeier; energiek en doortastend!

Na wat omzwervingen, één schot in de roos. Direct na verkoopopdracht werden er meters gemaakt en volgde een eerlijke prijs voor onze woning.
Dit alles had niet meer dan 24 uur en de tomeloze inzet van Gerda nodig! De eerste kijkers werden kopers, nog voordat de woning online ging.
Dit bespaarde ons de rompslomp van foto’s laten maken en rijen kijkers voor de woning.
Waarbij Gerda als onze makelaar een mooie deal heeft weten te sluiten.
Snelheid, doorpakken en heel veel charme, houd je voortdurend geïnformeerd, heeft een brede kennis van de markt en weet hiermee kansen te onderkennen en door te pakken.


Fam. de Koning


Kosmeier Makelaars heeft mijn huis verkocht voor de vraagprijs die ik voor ogen had.
Fijne mensen die de wens van de klant op 1 zet. Je voelt dat ze passie voor hun vak hebben.
Dank voor jullie persoonlijke en betrouwbare aanpak!!


J. Simons


Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wat was het fijn zaken doen met Gerda! Ons huis was binnen no time verkocht. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Ook met het aankopen van ons nieuwe huis zijn we goed en professioneel begeleid en verliep alles perfect!


Fam. Stefphan Otten


Vorig jaar op het terras van de Observant in de zon vertelde ik Gerda Kosmeier dat mijn nichtje Mylene denkt om een huis te kopen. Deze testimonium gaat over onze ervaring met Gerda Kosmeier als aankoop makelaar. Na ons gesprek zijn Mylene en ik samen met Gerda om de tafel gaan zitten. We hadden allerlei ideeën en Gerda kon ons precies vertellen wat de opties waren. Haar kennis en kunde wekte bij ons vertrouwen, maar vooral haar warme meedenken en begrip voor Mylene stak er met kop en schouders boven uit. Gerda luisterde heel goed en gaf ons informatie en punten om over na te denken. Mylene had een aantal eisen voor een huis en er waren aardig wat deal breakers. We maakte het Gerda niet makkelijk. Zeker in deze tijd. Mylene was een starter dus dat maakte de zoektocht in de prijsklasse ook niet simpel. Maar Gerda beet zich er in vast en nam Mylene op sleeptouw, besprak de opties met haar, gaf tips en advies en bleef altijd met een warm hart luisteren. Mylene werkt onregelmatig en daardoor was het niet altijd makkelijk om haar te bereiken. Gerda is hier heel flexibel mee omgegaan. En dan plotseling komt dat huis voorbij, dat echt aan de wensen voldeed. Een parel. We verdenken stiekem dat Gerda een magisch stokje heeft want het bod van Mylene werd geaccepteerd; terwijl dat niet het hoogste bod was. Gerda heeft Mylene begeleid in het hele traject. Gerda is een mooie power vrouw die geboren is voor dit vak. Woorden als kundig, professioneel, oprecht, warm, zakelijk en eerlijk zijn woorden die haar passen als een dak op een huis.
Zoek je niet een huis maar een thuis? Dan bevelen wij Gerda Kosmeier aan!


Caroliene Honing en Mylene Honing


Goede afspraken, duidelijk verhaal, kortom makelaar die haar vak serieus neemt.
En snelle verkoop niet geheel onbelangrijk.


Drs. Henny de Munnik


Bij thuiskomt was het verkoopbord van mijn huis veranderd van “onder voorbehoud” in “verkocht”. Mooi om te zien en dankzij Gerda die de koe bij de horens vatten toen ik al ja gezegd had tegen mijn appartement en nog geen makelaar had voor de verkoop van mijn huis. Door haar doortastende aanpak was alles snel op het juiste spoor gezet met als resultaat dat er dus nu “Verkocht” op staat. Dank Gerda!


Mevrouw Groeneweg – Freeman


Gerda is betrokken, doortastend en deskundig.

Ze weet haar uitgebreide netwerk goed in te zetten, zo heeft ze ons ook doorgestuurd naar een hypotheek adviseur.
Ze heeft haar voorkennis over huizen die in de verkoop zouden komen meerdere malen met ons gedeeld, zodat we alvast langs konden rijden om de buurt te bekijken.
Ook is Gerda goed op de hoogte van de ontwikkelingen in buurten waar zijzelf minder goed bekend is.
Gerda zocht niet alleen actief naar woningen voor ons, ze wist ze ons ook goed te stimuleren om hetzelfde te doen.
Met succes, want binnen 3 maanden hebben wij een mooie starterswoning kunnen aankopen.
Toen wij aangaven veel interesse in het huis te hebben, heeft Gerda meteen geregeld dat ze langs kon gaan en heeft ze veel extra informatie bij de verkopende makelaar opgevraagd.
Bij het adviseren over het bod heeft Gerda goed onze situatie en de marktontwikkelingen afgewogen. Ze heeft ons duidelijk geadviseerd en ons tegelijk vrij gelaten in onze keuze.
Nadat ons bod geaccepteerd was, heeft Gerda ons veel werk uit handen genomen, zodat wij ons konden richten op de inrichting. Wij hebben niet hoeven na te denken over de taxatie, de keuring of waarnaar gekeken moet worden bij de oplevering.
In het kort: Gerda heeft goed inzicht in de markt en weet goed te adviseren, zowel over de huizen als over het bod en bijbehorende voorwaarden.


Anna van Ommeren & Yorick Smakman


Wij zijn heel erg tevreden over het werk dat onze makelaar Gerda Kosmeijer voor ons gedaan heeft.
Gerda is een zeer enthousiast persoon die haar vak verstaat en altijd voor ons klaarstond.


Groetjes
Dennis en Esther Bol


Als je snel en effectief je huis wilt verkopen, neem dan contact op met Gerda Kosmeier. Ze regelt de zaken snel en tot in de puntjes en geeft antwoord op vragen waar jij als leek geen raad mee weet.


Joke Bakker Kolkert


Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Voor ons het 1e huis wat we verkocht hebben, via vrienden zijn we in contact gekomen met Gerda. In het intake gesprek was meteen duidelijk dat we door Gerda ons huis wilden laten verkopen! De begeleiding die wij hebben gehad was van A tot Z compleet! Wij kunnen iedereen Kosmeier Projectbegeleiding & Makelaars warm aanbevelen! Gerda bedankt voor je betrokkenheid en goede zorgen!


Familie Schalkx


Met Gerda als makelaar is het verkopen en of aankopen van een huis echt een fluitje van een cent.

Door de goede communicatie en vooral de goede bereikbaarheid is het heel fijn samenwerken met Gerda en natuurlijk Huub niet te vergeten.

Samen zorgen zij voor “the extra mile” en gaan zij er voor om de beste service voor jou te geven.

Wij hebben Gerda voor zowel verkoop als aankoop ingeschakeld en bij een eventueel volgend huis is Kosmeier makelaar zeker weer de makelaar die wij gaan inschakelen


Yentl Knaap


Gerda heeft mij geholpen met de verkoop van mijn woning en de aankoop van mijn nieuwe woning. Ik zou Gerda zeker aanraden in deze toch wel aparte woningmarkt. Ze is een prettige persoonlijkheid, correct, integer en heeft goed geluisterd naar wat mijn woonwensen zijn. Ze bedenkt en bespreekt duidelijk de strategie om ons gezamenlijke doel te verwezenlijken. Een aanrader!!


Monica Becker


Never ever found such a quick and high quality professional. Gerda is the best makelaar you can deal with. In one week we did everything! As well great recommendations regarding notaris and all the things you need to buy a house.


Margherita Allievi


Super snel, goed bereikbaar en fijn persoon!


Esmee de Boer


Doordat Gerda goed naar onze woonwensen heeft geluisterd heeft ze binnen korte tijd het huis gevonden dat wij zochten.

Gedurende de zoektijd heeft zij ons goed begeleidt en geadviseerd.

Mochten wij in de toekomst weer op zoek gaan naar een nieuw huis dan zal ik haar gelijk bellen.


Sjaak Wels en Margaretha de Vries


Het gaat voor ons nu opschieten de verhuizing terug naar Baarn, wat zijn we daar dolblij mee.

In de eerste plaats willen wij Gerda Kosmeier heel veel dank toezwaaien omdat zij zowel de verkoper als ons de kopers zo enorm respectvol heeft begeleid en ons ook het gevoel heeft gegeven dat ze er ook voor ons zou zijn.

Wij hebben vele malen te maken gehad met makelaars, maar Gerda Kosmeier geeft je zo’n gevoel van warmte maar bovenal ook vertrouwen en een hele eerlijke manier van zaken doen.

We hopen niet meer te hoeven verhuizen maar mocht het wel zo zijn dan zullen wij zeker Gerda Kosmeier inschakelen.

Bedankt voor al je deskundigheid de geweldige manier van het voorlopig koopcontract te mogen tekenen met elkaar en we gaan elkaar zien op vrijdag 2 oktober 2020.


Een lieve groet van Jaap en Marianne Haalboom.


Ede.


Ik ben zeer tevreden over de dienst. Gerda neemt de tijd voor je en geeft duidelijk aan wat de verwachtingen zijn. Ze komt positief energiek over en ik heb het idee dat ze alles uit de kast haalt om je woning te verkopen. Ik verbaasde me dan ook niet dat mijn woning binnen een week goed verkocht was. Gerda bedankt, ik kan je van harte aanbevelen!


Loran Arends


We hebben Gerda leren kennen als een zeer fijne, betrokken en eerlijke makelaar. Ze zegt waar het op staat en zet zich voor de volle 100 procent voor je in. Gerda heeft er voor gezorgd dat de verkoop van ons huis zorgeloos verliep, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank.


Robert Scheffer & Lisette van Dort


Gerda Kosmeier heeft voor ons een combinatie opdracht verzorgd. Ze weet precies wat ze moet doen om aan- en verkoop succesvol te laten verlopen. Ze heeft ons door alle te ondernemen stappen heen geholpen. Heel erg fijn! Gerda is geen “van 9-17 makelaar”, maar ook beschikbaar wanneer het nodig is. Gerda, je bent fantastisch in je werk en zelfs in deze gekke Corona tijd heb jij dit alles tot een succes weten te maken!


Kenneth Mercuur & Jeffrey Swerissen


Tijdens onze zoektocht naar een andere woning kwamen we in contact met Gerda. Destijds was de woning waar wij interesse in hadden al verkocht, maar het contact verliep soepel. Daarom gelijk door gepakt en uitgenodigd om over de verkoop van onze woning te komen praten.

Sinds dien is het heel snel gegaan: Aankoop begeleiding zeer vakkundig en met persoonlijke touch opgepakt wat ons echt onderscheidde van andere bieders. Resultaat is dat we ons droomhuis hebben kunnen kopen. Verkoop eigen woning zeer snel en boven verwachting af gerealiseerd. Woning was nummer 1 op Funda en bezichtiging en verkoop zijn efficiënt en vakkundig verlopen. Van bod tot tekenen van het koopcontract was snel geregeld.

Gedurende het hele traject was het snel en makkelijk schakelen. Als het nodig is gaat ze er voor ook als het buiten de ‘normale’ uren is. Communicatie is eerlijk en open, dat geeft duidelijkheid voor iedereen.

Ook het netwerk van Gerda heeft ons geholpen om onze plannen te realiseren. Of het nu gaat om de styling van de woning of de financiering, het zijn professionals die net als Gerda voor het beste resultaat gaan en bereid zijn een stapje extra te doen als het nodig is.

Kortom wij zijn blij dat we Gerda in een vroeg stadium van onze plannen zijn tegen gekomen.


Robin Gordijn & Lorraine Schaap

 


Zeer gedreven. Zit achter je vodden aan, zodat je als bieder betere voorwaarden/uitgangspositie hebt dan de rest. Komt met zeer uitgebreide analyses van soort gelijke koop objecten. Voor welke prijs ze weg zijn gegaan en wat een redelijk bot zou zijn.

Kort om meer dan de moeite waard.


Met vriendelijke groet,
Roelof de Graaf


Op gevoel hebben wij Gerda Kosmeier uitgekozen om ons huis te verkopen. Ze heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen; haar advies over de juiste verkoopprijs, de begeleiding bij de verkoop, opstellen van de verschillende documenten het was allemaal zeer zakelijk, professioneel en toch ook warm.

Willem Brugman & Tanja Fokkerx


Gerda heeft ons haar waarde meer dan bewezen in het aankooptraject van onze mooie boerderij. Zij heeft voor ons onderhandeld, documenten geïnspecteerd en ons geadviseerd over het te lopen traject. Gerda handelde namens ons met de verkopende partij, waardoor wij ons hoofd koel konden houden. Hierdoor hebben wij de woning voor een mooie prijs kunnen aankopen waardoor er extra budget overblijft voor de renovatie. Proficiat Gerda! Ik zal je zeker aanbevelen bij andere relaties in mijn netwerk. Je zakelijke instinct en professionele kijk op de woningmarkt zijn van grote meerwaarde voor verkopende en aankopende partijen.

Henk-Jan & Berthina Bos


Gerda is echt een vakvrouw: razendsnel, een bak aan kennis en weet precies wanneer ze wat moet doen. Ze heeft enorm veel positieve energie. Aanstekelijk! Als verkoper heel fijn. Dat ontneemt stress. Ga zo door Gerda! Dat je nog veel mooie verkooptrajecten mag doen.

Rosa & Wiebe Romeyn Egging


Dankzij Gerda haar positieve inzet en het goed inspelen op onze hulpvraag is het gelukt om een woonplek te vinden die helemaal voldoet aan onze woonwensen. Ze heeft onze zaak voortreffelijk behartigd.

Familie van der Lelie


Gerda is een makelaar die op zeer bevlogen wijze haar vak uitoefent… zij gaat van het huis houden en geeft daardoor vanuit haar grote betrokkenheid zeer professioneel de goede tips voor de verkoop . Door haar persoonlijke aandacht voor alle partijen weet zij snel de match te vinden omdat zij ieders wensen weet te verbinden ..Voor mij de perfecte samenwerking tussen makelaar en verkoper. Dank je wel ,Gerda . Je bent een topper in je vak!!

Aaltje Veen


Beste Gerda,
Een huis kopen is geen sinecure!
Dankzij jouw deskundigheid, advies en communicatief vermogen is dit nu wel gelukt! Dank je wel!

Met vriendelijke groet,
Ellen van Haagen, Amsterdam


Gerda een makelaar met hart en gevoel voor koper en verkoper.
De passie die zij ten toon spreidt heeft ons enorm geholpen.
Ze neemt alles uit je handen en zorgt voor alles waardoor de verkoop soepel en snel werd gerealiseerd.
Echt een voorbeeld van een top makelaar

Rond Knaap & Marjan Zwiers


Beste Gerda,
Het lijkt zo simpel, makelaar zijn. Huisjes regelen, foto’s maken, mensen rondleiden en
verkopen die hap! Percentage vangen en ‘klagen’ dat er zo weinig woningen te koop zijn.
Na jouw hulp bij de aankoop van ons huis weet ik wel beter!
Het valt of staat allemaal met een gedegen voorbereiding EN natuurlijk de uitvoering.
In eerste instantie was het alleen de taxatie, daar merkte wij gelijk al hoe grondig je te werk
gaat. Niet alleen een bezichtiging maar ook NA verbouwing werd over nagedacht. Een
gedegen rapport volgde.
Maar daar bleef het niet bij, inmeten, bouwkundige inspectie, extra (bodem)onderzoek, niet
gek bij een huis van ruim 90 jaar oud. Je adviseerde, regelde en schakelde je netwerk in.
Overal heb je bij geholpen en schakelde je professionals in.
Waar Gerda het verschil maakt?
Dat de voorbereiding klopt, dat we op tijd geïnformeerd zijn, dat alle professionals de juiste
stukken op tijd hebben aangeleverd, dat ze zich aan haar afspraken houdt en op tijd is!
Hetgeen niet kon gezegd worden van de verkopend makelaar in het hippe autootje…
Kers op de taart was dat ze ook nog even meekeek in de koopakte!
Gerda heel erg bedankt voor je goeie zorgen.

Groetjes Ilse, Luc, Jens en Pim van Asperdt


Gerda is een fantastische vrouw met hart voor haar vak. Ze begeleidt je van A tot Z. In moeilijke tijden staat ze voor je klaar om mee te denken en oplossingen te zoeken. Haar zakelijke kant is zo fijn om je doel te bereiken, en haar zachte kant om je te helpen en ondersteunen waar dat nodig is. Ik raad iedereen aan om Gerda Kosmeier als makelaar in de hand te nemen haar passie voor haar vak maakt ieder van ons nog enthousiaster om het doel te bereiken. De mooie teksten bij het huis op funda geven je het gevoel dat jouw huis heel speciaal is en uniek. En dat het dan al met een paar dagen verkocht is, is natuurlijk helemaal fantastisch. Wij hebben Gerda Kosmeier in ons hart gesloten en willen andere mensen hetzelfde gevoel laten ervaren door dit zeker te delen met iedereen. Lieve Gerda bedankt voor alles!

Familie Koelewijn


Gerda is een makelaar die met passie haar vak uitvoert. Buiten haar professionaliteit en vakmanschap neemt ze de tijd om uit te leggen hoe e.e.a in zijn werk gaat. Ik koop/verkoop niet regelmatig een woning dus had ik nogal wat vragen. Mede door haar empathie en geduld gaf ze mij het vertrouwen dat het goed zou komen. En dat was ook zo!!
Gerda, super dank voor je gedane werkzaamheden maar vooral voor je menselijke benadering. Wat ik al zei: een makelaar met vakmanschap.

Nicole Kramer


Zonder schroom kan ik u Gerda Kosmeier als makelaar aanbevelen voor de verkoop van uw huis.
Ze is deskundig, weet de juiste mensen voor de styling aan te bevelen en heeft ons huis 3 dagen na het plaatsen op Funda voor een superprijs verkocht.
Bovenal is Gerda een beminnelijk mens, die met haar klanten begaan is, niet alleen zakelijk. Haar zorg en nazorg is ongekend.
Dank je wel, Gerda

Margret Kuit & Hans Dat


Gerda Kosmeier,
Betrouwbaar
Deskundig
Zeer Aktief
Altijd bereikbaar
Geen 9-5 mentaliteit
Een aanrader voor de verkoop of aankoop van uw huis.
En ik heb daar ervaring mee! Een tevreden klant.

Joke Boer


Gerda Kosmeier, is een vakvrouw, accuraat en prettig om mee samen te werken. Heeft ons van A-Z begeleid met de verkoop van ons huis, door deze positieve ervaring hebben wij Gerda gevraagd ons te begeleiden met de aankoop van ons nieuwe huis.

Gerda dank je wel voor je inzet.

Danielle & Cor Hilhorst


Gerda is een aanwinst voor de verkoop van een huis. De eerste keer dat ik haar zag, in het huis van mijn overleden moeder, was ik gelijk van haar doortastende en vriendelijke benadering onder de indruk. Een huis dat de nodige aandacht verdiende om het te updaten van de jaren 60 naar nu. Gerda zette een mooie prijs neer en met haar inzet, fotograaf, stylist, Funda, kijkersdag en een opendag wist Gerda er meer voor te krijgen dan de vraagprijs. Koper blij en ik blij. Gerda kan zich geweldig inleven in beide partijen en is zeer betrokken. Overal wordt aan gedacht en door haar geregeld. Het huis was binnen een maand verkocht. Kortom een topvrouw.

Marianne Enser-Meerbeek


Wij, mijn vrouw en ik, hebben in het eerste kwartaal 2018 opdracht gegeven aan mevr. Gerda Kosmeier, Register Makelaar-taxateur o.z. te Baarn. Deze opdracht bevatte de verkoop van onze woning aan de Dahliastraat 20 te Baarn. De woning is nu verkocht; het was dus een proces van redelijk lange adem. We hebben in dat proces Gerda (uiteraard) wat beter leren kennen. Ze heeft steeds blijk gegeven van een grote dosis mensenkennis met een sterk empathisch vermogen. Dit vermengd met een grote vakkennis en zakelijk inzicht en goede communicatieve vaardigheden maken haar tot en sterke speler in het veld van makelaars. Overbodig om nog te vermelden dat we haar aan iedere klant van harte kunnen aanbevelen.

Fam. W.Lentink, Baarn


Voor zowel de verkoop van ons huis als de aankoop van ons nieuwe huis hebben we Gerda ingezet. En nu alles achter de rug is, kunnen we niets anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Gerda communiceert heel duidelijk wat het plan is, wat het voorstel is en wat van ons als verkopers wordt verwacht. Ze heeft een uitstekend team van fotograaf en styliste om zich heen verzameld waarmee ze onze woning perfect op funda heeft geplaatst. In de weken dat de woning te koop stond was er vaak contact, en hebben we geen moment getwijfeld of we de goede keus hebben gemaakt. Ook het papierwerk was op orde, de woning passeerde zonder problemen. En de uiteindelijke verkoopprijs was iets waar we vooraf alleen over konden dromen. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning hebben we Gerda ook ingeschakeld. Samen namen we het contract door (’s avonds, wat voor ons een uitkomst was gezien onze 2 jarige zoon), waarbij Gerda al krassend zich een weg baande door het contract. Hier een vraag, daar een aanpassing, en ga zo maar door. Vervolgens heeft Gerda met de projectontwikkelaar contact opgenomen, en uiteindelijk zijn we er prima uitgekomen. Gerda heeft ongetwijfeld veel meer voor elkaar gekregen dan wij hadden gekund. Kortom, zoek je een makelaar waar je niet een nummer bent en die het onderste uit de kan voor je haalt, dan is Gerda een goede keuze. Vanaf het eerste moment weet je dat je in goede handen bent.

Cécile Beemsterboer & Pim Gal


Aan Gerda Kosmeier, Makelaar-Taxateur- en Projectbegeleiding te Baarn.

Vind het een “must” om over mijn ervaringen met mevrouw Gerda Kosmeier te vertellen, zodat mensen die bij het aanschaffen ,of verkopen van een huis, een goed beeld kunnen krijgen van de vrouw die zich voor 200% inzet om haar cliënten zo goed en efficient mogelijk te begeleiden, zodat zij later tot volle tevredenheid hun Doel bereikt hebben.
Zij leeft zich in bij haar cliënten en luistert zorgvuldig naar hun wensen, werkt keihard om ze van dienst te zijn, probeert mens en huis bij elkaar te zoeken, zodat het plaatje passend wordt in haar ogen en de cliënt tevreden is.
Ze lijkt wel een “vliegende Keep”, een vakvrouw, altijd stipt op tijd, wat toch moeilijk is in dit vak, wetende, dat zaken uit kunnen lopen en het verkeer vaak roet in het eten gooit.
Bij ons klikte het meteen, we hadden een goed en ontspannen contact, zeer belangrijk!
Heb nu een leuk huis gekocht en mijn huis is snel verkocht aan de juiste mensen.
Zou haar ook ten zeerste aanbevelen aan toekomstige kopers/ verkopers.

Dit wilde ik toch even kwijt, want ervaringen delen met anderen in de moeilijke materie als de “ Huizenmarkt” is toch belangrijk voor iedereen:
Je Huis…..is Je Thuis !!!!!

Vriendelijke Groeten,
Loekie Houtzagers-de Zoeten,
Baarn.


Ik heb Gerda Kosmeier ervaren als een zeer kundige en slagvaardige makelaar. Ik heb van haar diensten gebruik gemaakt om mijn huis te verkopen en om een appartement te kopen. In beide gevallen heeft zij mij heel goed geholpen. Gerda pakt door en regelt snel de afspraken, zij zorgt ervoor dat het huis snel klaar is voor de verkoop. Zij is een sterke en eerlijke onderhandelaar en heeft goede voorwaarden/prijs voor mij geregeld zowel bij de verkoop als bij de aankoop.


Met vriendelijke groet,
Maria Kovalenko


Kosmeier projectbegeleiding & makelaar is een super fijne makelaar geen 9/17 makelaar maar altijd beschikbaar voor haar klanten. Wij hebben Gerda zowel voor aankoop als verkoop gevraagd en kunnen ons geen betere makelaar voorstellen.
Super fijne en snelle contacten, korte lijnen en een goede communicatie. Ik kan Gerda aan iedereen aanbevelen en bij een volgende aankoop of verkoop gaan wij zeker weer naar Gerda. Van ons krijgt zij dan ook een dikke 10.

Yentl Knaap & Dennis Horst


Gerda heeft onze woning aan de Zonnehof te Baarn succesvol verkocht.
Reeds in 2017 ontstonden de 1ste contacten nadat we het idee kregen om te gaan zoeken naar een kleinere, gelijkvloerse woning.
Een aantal makelaars heeft in dat jaar en verkoopprijs indicatie afgegeven. Alleen Gerda heeft contact gehouden. Een mailtje, een belletje een kopje koffie…!
En zo hoort dat dan ook. Vasthoudendheid, klant centraal stellend en goed kijken naar de mogelijkheden binnen de verschillende marktsegmenten daarin schuilt haar kracht.
Kortom wij zijn als opdrachtgever tevreden ,niet alleen met het uiteindelijke resultaat, maar ook t.a.v. het gehele verkoopproces waarin we simpelweg ontzorgd zijn.
Top. Kortom als je een no-nonsense makelaar zoekt dan heb je die met Gerda gevonden. Wil je een persoonlijke referentie bel me dan op 0653332028.

Ed & Janneke de Jong


Gerda heeft ons geholpen om ons huis te verkopen. We waren heel erg tevreden met haar doortastende en enthousiaste aanpak! Wat een fijne makelaar om de verkoop van ons huis te begeleiden. Gerda is altijd bereikbaar, super duidelijk en heel vriendelijk. Mocht je in regio Baarn op zoek zijn naar een makelaar, neem dan zeker contact op met Gerda!

Guido Soonius & Mariska van Velzen


Gerda heeft voor mij zowel de verkoop van een woning als de aankoop van een woning met succes gerealiseerd. Door haar warme persoonlijkheid en duidelijke wijze van communiceren kijk ik met een prettig gevoel terug op onze samenwerkingen. Ze is open, transparant en denkt proactief mee. Gerda is niet alleen zakelijk, vooral ook menselijk en persoonlijk.
Gerda beoordeeld de woning op vakkundige wijze en geeft gericht eerlijk advies. Ze heeft kennis van de woningmarkt alsmede ook kennis van mogelijke kopers.
Als verkopend en aankopend makelaar gaat ze voor het maximaal haalbare. Ze zit er boven op en neemt regelmatig contact op. Haar charme en passie voor het vak zorgen ervoor dat ze toegankelijk is en samenwerken een feestje is!
Ze verzorgt het gehele verkoop- en/of aankoopproces en is gestructureerd in haar communicatie. Naast het regelen van het vele (digitale) papierwerk, geeft ze ook tips om de woning aantrekkelijker te maken. Voor en na een bezichtiging neemt ze altijd contact op. Ze is een scherpe, slimme en eerlijke onderhandelaar.
Als aankopend makelaar stelt ze vragen waar je als koper niet snel aan denkt.
Gerda is geen 9-tot-5 makelaar, is altijd op tijd aanwezig en is flexibel en snel in haar werk.
Bij een volgende woning zal ik Gerda zeker weer benaderen! Kosmeier Projectbegeleiding & Makelaars is een echte aanrader.
Gerda, je bent een topper in je vak! Ik ben enorm blij dat ik je heb leren kennen, je bent van grote waarde. Ik denk met een grote glimlach terug aan onze samenwerkingen.

Annika Niesing


Gerda Kosmeier heeft mij op een geweldige manier begeleid bij de aankoop van een woning in een hectische woningmarkt.
Gerda verstaat haar vak! Ze is accuraat, snel, doortastend, eerlijk, betrokken en enthousiast!
Ik kan haar dan ook bij iedereen aanbevelen.

Geraldine van t’Land


Beste Gerda,
Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor de prettige, open manier waarop je ons te woord hebt gestaan tijdens de bezichtiging van de woning van mijn moeder.
Ook jouw idéé om eventueel te bemiddelen sprak mij erg aan.
Helaas zijn we niet zo ver gekomen. Mijn zus heeft anders beslist, maar uiteindelijk is het ook een hele mooie oplossing voor ons allebei.
Mijn zus en ik hadden, als we het verkoop traject in zouden zijn gegaan, al besloten dat jij de verkoop mocht begeleiden.
Namens mn zus en ik dank ik u voor uw tijd en moeite. Mochten we ooit weer een makelaar nodig hebben, dan weet ik u zeker te vinden.
Vriendelijke groeten,

Bob van Schoondrager


Ik heb Gerda leren kennen jaren geleden via een gezamenlijke kennis.
In de huidige overspannen huizen markt kwam Gerda vrij snel weer op mijn pad. En hoe. Gerda heeft het begrip kwaliteit en snelheid een nieuwe dimensie gegeven zonder afbreuk te doen aan de persoonlijke verstandhouding.
Zakelijk, accuraat en gedreven voor mij als verkoper.

Leon Orie


Verkoop huis in Baarn – Van en aantal makelaars uit de regio hoorde ik niets meer na hun bezoek, zelfs de beloofde offerte bleef soms uit. Gerda bleef er bovenop zitten, nam regelmatig contact op om te vragen of ik het huis al in de verkoop wilde zetten. Het aanhouden van Gerda heeft mij doen besluiten haar in te schakelen voor de verkoop. Ik heb hier geen moment spijt van gehad! Prettig overleg, goede tips, goed te bereiken, zakelijk en prettig, persoonlijk contact. De aanvragen voor bezichtigingen vielen wat tegen Gerda wist mij gerust te stellen, en het is inderdaad goed gekomen. De scherpe, slimme en zakelijke onderhandeling heeft ertoe geleid dat het huis voor een mooiere prijs verkocht is dan vooraf bedacht! Ik heb zelf over het algemeen niet zoveel met makelaars, maar Gerda kan ik iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!

Edwin Pinkster


Gerda heeft ons bij verkoop en een poos later bij aankoop heel goed begeleid. Dat doet zij alert, accuraat, persoonlijk, ‘op de bal’, en met goed resultaat. Klasse!

Leo en Gerda de Boer


Beste Gerda,

Een makelaar, die het aandurft om langs niet gebaande wegen ons bij te staan in de aankoop en verkoop van ons onderkomen. Haar aanpak was zeer professioneel en toch met het juiste gevoel voor humor en medemenselijkheid voor zowel de kopende als verkopende partij.
Nogmaals bedankt voor je assistentie en het overhandigen van het fotoboekje van onze vorige (verkochte) woning aan de Christinalaan, heel bijzonder.
Met vriendelijke groet,

Rina en Henk


Beste Gerda,
Hartelijk bedankt voor de professionele en vertrouwelijke manier waarop je je hebt ingezet om de verkoop van onze woning te verwezenlijken.
Je persoonlijke inzet was werkelijk bijzonder.

Fam. K Roubos


Gerda Kosmeier heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning in Hilversum. In de huidige woningmarkt moet je een makelaar hebben die snel, vakkundig en grondig te werk gaat. Gerda beschikt over al deze kwaliteiten. Ik raad iedereen van harte aan om Gerda als makelaar te nemen.

Danny Groenveld & Esmee de Boer


Wij hebben heel prettig met Gerda samengewerkt bij de aankoop van onze nieuwe woning. Ze zet zich volledig in voor de zaak en communiceert open en eerlijk. Ze reageert ook snel op berichten. Dat was voor ons erg prettig, vooral omdat wij alles vanuit het buitenland moesten doen. Ze bijt zich echt vast in een opdracht om deze tot een goed einde te brengen. Wij zullen zelf niet zo snel weer een woning kopen maar kunnen Gerda van harte aanbevelen!

Dennis & Ria van Dijk


Vandaag was de overdracht van onze woning in Baarn. Gerda Kosmeier, enorm bedankt voor je bemiddeling. Vakkundig, daadkrachtig, duidelijk, accuraat. Je bent heel goed in wat je doet! En je bent een schat. Top geregeld allemaal 👍

Hilde & Wim Mercuur


Kosmeier Projectbegeleiding & Makelaars is betrouwbaar met afspraken nakomen en duidelijke eerlijke informatie verstrekken. Makelaar Gerda zorgde voor een goede opzet en een keurige nette afwikkeling met de verkoop.
Nogmaals dank voor de prettige, snelle samenwerking.

Groet,
Gerben de Radder


Beste Hans,
Mag ik je heel hartelijk bedanken voor je advies om Gerda Kosmeier als aankoopmakelaar voor mijn dochter te vragen. Dit is uitstekend verlopen. Er is inmiddels naar volle tevredenheid aangekocht. Gerda is een kordate en kundige makelaar. Nogmaals dank en uiteraard tot wederdienst bereid.

Groet,
Leo


Gerda heeft zich met een buitengewone professionaliteit ingespannen om ons huis te verkopen. Dankzij haar enthousiasme en vakkennis hebben we iets meer dan twintig geïnteresseerden gehad voor onze woning. Ook hebben haar adviezen ertoe bijgedragen dat de juiste keuzes zijn gemaakt. Ik kan Gerda dan ook bij eenieder aanbevelen!

Fam. Aarts


Gerda is niet zomaar een makelaar/projectbegeleider, ze heeft hart voor haar vak. Enthousiasme, meedenken en kwaliteit leveren zijn zaken die Gerda in haar werk omschrijven. Ze geeft gericht advies, werkt snel en zorgvuldig en ze kan goed luisteren. Door haar kennis van de markt, de omgeving van de woning welke verkocht/aangekocht wordt en ook haar warme persoonlijkheid, hadden wij snel vertrouwen in haar.
Binnen afzienbare tijd heeft zij met haar kwaliteiten ons huis verkocht, waarbij ze altijd met ons (als verkopende partij) in contact bleef.
Een geweldig pluspunt is dat Gerda geen 9-tot-5 makelaar is, maar ook buiten deze werktijden bereikbaar kan zijn.
Kosmeier Projectbegeleiding & Makelaars is een aanrader!

Annika Niesing


Je huis verkopen lukt beter met een goede makelaar.
Gerda Kosmeier is zeker een van die makelaars. Vriendelijk en zakelijk, geeft ze juiste adviezen. De hele zorg van papierwerk tot fotoshoot en afhandeling begeleidt of organiseert ze in goed overleg. Ze heeft ervaring en let op details, die soms van groot belang kunnen zijn. Ze heeft mensenkennis en een groot netwerk. Ze legt accenten waar het hout snijdt. Kortom een vriendelijk vakvrouw, die haar courtage echt waard is en met passie haar werk doet. Natuurlijk is ze uitgenodigd in ons nieuwe huis om gezellig een glaasje op de bijzonder goede afloop te komen drinken.

Jan Roest en Marita Veldt


Onze Ervaringen met Kosmeier Makelaardij
Bij de bezichtiging van een woning in Soest was Gerda Kosmeier aanwezig als verkopend makelaar.
Opvallend daarbij was dat ze door de juiste vragen te stellen snel de situatie en de posities van zowel verkoper als potentiële kopers kon in schatten en daarbij met veel respect en aandacht voor beide partijen handelde.
Vooral de eerlijkheid en openheid naar ons als potentiële kopers sprak ons aan . Hoewel de bezichtiging via Gerda niet heeft geleid tot aankoop van genoemd pand zijn we wel contact blijven houden, sterker nog ze heeft ons van doorslaggevende adviezen gediend bij de aankoop van onze huidige woning en is die onlangs wezen bewonderen na onze verbouwing.
Beste Gerda, wat zijn we blij dat jij op ons pad kwam als een makelaar die de menselijke maat voorop stelt en het kan niet anders dat je daarmee alleen maar tevreden klanten hebt en houd.
Wij raden iedereen die zijn /haar huis op een veilige en prettige manier wil kopen of verkopen zich in verbinding te stellen met Kosmeier makelaardij,

Han Voerman/Ingeborg Zegers


Dear Gerda,
We are truly grateful for your splendid work representing us during such complicated transaction.
Without your tremendous help and absolutely professional service this would not have been possible.
Looking forward to meet you at the Notaris!!

Cordially, Michael and Yanina Dahmen


Dank Gerda!
Voor de geweldige persoonlijke begeleiding, strategische vakkennis en jouw positivisme. Mijn nieuwe huis is meer dan wat ik had mogen dromen, een echte droomhuis midden in het centrum van Laren!
Jouw kracht is je betrokken- en eerlijkheid. Het matchen van het juiste huis bij de personen, een echte matchmaker. Voor minder doe je het niet en dat maakt je bijzonder.

Liefs,
Jiske Simons


Onlangs hebben wij ons huis verkocht en een ander huis aangeschaft.
Wij hebben vooraf enkele makelaars benaderd en de keuze laten vallen op Makelaar Kosmeier te Baarn.
De vriendelijke, eerlijke en professionele wijze van adviseren en handelen, is ons zeer goed bevallen, zowel bij de verkoop van ons huis, als bij de aankoop van het nieuwe huis.
Zij staat altijd voor ons klaar!

Groet Ron en Thea. Meijer


Dankzij de doortastende rol van Gerda hebben wij ons huis razendsnel snel en voor de beste prijs verkocht. Gerda is betrouwbaar, prettig om mee samen te werken en is altijd bereikbaar. Ze geeft je vertrouwen en daar waar nodig een duwtje in de rug tijdens deze spannende tijd. We raden Gerda van harte aan.
Nogmaals heel hartelijk dank voor je voortreffelijke hulp.

Groet,
Bart en Maaike de Boo


Via het netwerk kwamen wij voor de taxatie van onze nieuwe (te verbouwen) woning bij Gerda terecht. Naast het feit, dat zij punctueel in haar afspraken is, kwam zij ook nog met zeer goede suggesties aangaande de verbouwing, zonder dat zij hier een voordeel bij had. Maar huizen “staat op haar voorhoofd geschreven” en zij is zeer serieus met haar vak bezig. En daarom ook haar enthousiasme om ons verder te helpen. Kort en goed, het was zeer prettig om Gerda als taxateur te hebben.

Mark Veldhuizen


Gerda played a crucial role in the sale of my previous house and the purchase of my new home. She gave me great advise in asking the right questions and making the necessary decisions which reassured me highly. Gerda made the whole process run smoothly and I am happy to recommend her expertise to anyone selling or purchasing a new property!!!

gr,
Karen Jo Duffy


Lieve Gerda,
Je bent een zeer betrokken makelaar actief en met goed resultaat. Het is een hele erge zorg minder.

Hartelijke groet,
Rietje Pellikaan


“Gerda has done a great job, it was a long process but she has always been positive and provided a very professional service and advise.
I can highly recommend her if you are looking to sell your house.
Top notch professional that always is prepared to do the extra mile for her clients.”

Joggie Taute


Wij hebben net ons huis verkocht – dankzij Gerda Kosmeier. Je kent dat wel: de makelaar komt langs met een stapel papierwerk, schiet wat foto’s waarvan later eentje in de etalage van de zaak komt te hangen in de hoop van een toevallig geïnteresseerde voorbijganger? Misschien heeft een korte advertentie tussen al die honderden andere huizen advertenties nog zin? Nee dus. Zo doen ze dat niet bij Kosmeier. Wij durven te stellen dat het huis eigenlijk al verkocht was voordat het op de markt kwam: Gerda doet een gedegen voorbereiding en zorgt dat alles gewoon klopt. Maatwerk. Aandacht voor de kleinste details die mogelijkerwijs een obstakel zouden kunnen vormen. Uitzonderlijk professionele representatie van het pand in foto materiaal, brochure en online fora. Pro-actieve contacten naar aankoop makelaars, doelgroepen en buurtbewoners. Wij zagen het gebeuren en met de voorwaarden die wij hadden aangegeven in tijd en prijs, wist Gerda in slechts een paar dagen de familie te vinden die ons huis wilde kopen. Geweldig. Wij zijn opgelucht en blij dat alles zo goed verlopen is, van het allereerste contact tot aan de laatste afhandeling van de verkoop. Gerda bedankt!

Peter en Reina Woudsma


Zo, precies twee maanden na mijn verhuizing naar mijn nieuwe woning wordt het echt hoog tijd dat ik mijn lieve makelaar eens officieel ga bedanken voor haar niet aflatende steun bij de verkoop van mijn oude woning.
Gerda je geniet nu van een welverdiende vakantie dus via deze weg: Bedankt! je bent een topper!. Vooral je meeleven en meedenken (ook op niet-traditionele tijden was je bereikbaar en oplossingsgericht) was meer dan je normaal gesproken van een makelaar kan verwachten. Je hebt een behoorlijk doorzettingsvermogen en je gaat niet bij de pakken neerzitten. En (en dat is misschien nog het belangrijkst) je wist mij daarin ook te motiveren. Bedankt en we gaan elkaar zeker nog eens zien!”

Wendelmoet en Frans van Zonneveld


Gerda heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis in Almere. Er moest zeer snel geschakeld worden en dat heeft zij perfect gedaan. Daarnaast heeft zij er ook nog eens een zeer goede deal voor ons uitgesleept. Hierbij bleek eens te meer dat een aankoopmakelaar zeer nuttig is bij de aankoop van een huis. Wij bevelen Gerda dan ook zeker aan. Zeer betrokken, snel en accuraat.

Pieter & Melinda Riley (Baarn)


Gerda Is als makelaar precies, snel, met oog voor detail en commercieel verantwoord. Kortom wat je van een goede makelaar mag verwachten.

Grimbert Rost van Tonningen


Gerda heeft me prima geholpen bij zowel de verkoop van mijn oude huis als bij de aankoop van mijn nieuwe huis. Kritisch, vakkundig en met oog voor detail. Het zal nog wel even duren voordat het zo ver is, maar ik zal haar zeker weer inschakelen bij een volgende gelegenheid.

Rineke Vermeulen


Kosmeier Projectbegeleiding uit Baarn heeft mij uitstekend geholpen en ontzorgd bij de recente verkoop van mijn huis aan de Nassaulaan in Hilversum. Het betrof de helft van zo’n mooie authentieke Gooische villa van omstreeks 1890. Zoals er in het Gooi vele tientallen zijn gebouwd na de aanleg van de spoorweg Hilversum – Amersfoort in 1874.
Dit huis was in mijn bezit sinds 1989 en was door mij steeds verhuurd. Na het vertrek van de laatste huurder beging dit jaar stond ik voor het dilemma: het huis grondig renoveren en dan weer verhuren of het pand verkopen. Gelukkig had de buurman mij al eerder laten weten dat hij bij eventuele verkoop wel geïnteresseerd zou zijn in het huis.
In mei kwam ik via-via in contact met Gerda Kosmeier. We hadden toen de volgende situatie: er was een leegstaand pand, er was een verkoper (ik dus) en er was een potentiële koper: de buurman, die had aangegeven wel geïnteresseerd te zijn. Er was alleen nog geen prijs.
Met Gerda Kosmeier heb ik na telefonische afspraak een eerste vrijblijvende bespreking belegd om te zien om zij de verkoop ter hand wilde nemen. Zij bleek al prima haar huiswerk te hebben gedaan: kadastrale gegevens uitgezocht. Evenals de geschiedenis van het pand.
Nadat zij had aangegeven dat zij wel mogelijkheden zag om de verkoop te regelen, hebben we een taxatiebezoek gebracht aan het pand. Daarbij hebben we de woning uitgebreid onderzocht, bekeken en beoordeeld. Waarna zij een bedrag noemde dat het pand volgens haar moest kunnen opbrengen.
Daarna is zij – met mijn toestemming – in overleg gegaan met de potentiële koper en diens adviseurs. Tijdens dit overleg, dat vervolgens uitliep op serieuze onderhandeling, hield zij mij voortdurend op de hoogte van de gang van zaken.
Na het nodige overleg en onderhandelen, kwamen we met de koper een prijs overeen. Bij het regelen van de financiering door de koper traden er wat complicaties op. Ook op het punt van de toestemming voor de overdracht door de gemeente Hilversum bleken er enige voetangels te zijn.
Nadat dit alles was opgelost, konden we de contracten tekenen. Terwijl we enkele weken later bij de notaris de overdracht hebben afgerond.
Samenvattend mag ik zeggen, dat Gerda Kosmeier in haar hele doen en laten buitengewoon professioneel te werk ging. Ze kent de fijne kneepjes van het makelaarsvak. Ze was uiterst doortastend en vasthoudend tijdens de onderhandelingen. Ze gaf mij als verkoper zonodig relevant advies en hield mij steeds keurig en nauwkeurig op de hoogte van de situatie.
Complimenten voor het vakmanschap en de inzet van Gerda Kosmeier. Haar uitstraling als zakenvrouw draagt ook zeker bij aan haar professionaliteit. Ik kan Kosmeier Projectbegeleiding dan ook van harte aanbevelen. Ik ben zeer tevreden over haar handelswijze bij de verkoop van mijn pand.

Willem van den Elskamp, te Hilversum


Kosmeier projectbegeleiding in de persoon van Gerda heeft veel energie gestoken om te helpen met de verkoop van onze woning. Met regelmaat contact gehouden over de ontwikkelingen om te verkopen. Het alert zijn op mogelijkheden en kansen, maar ook scherp op details. Met deze inzet in gedachten, heb ik Gerda dan ook gevraagd als aankopend makelaar voor een appartement. Met vergelijkbare inzet en scherpte heeft zij dit tot een uitstekend resultaat volbracht. Ze is direct geweest waar het kon, heeft aandacht gehad voor persoonlijke situaties en is duidelijk meer geweest dan zo maar een makelaar. Zij is het meer dan waard om als makelaar te helpen bij koop of verkoop. Een topper!

Gr. Kees Benne


Beste Gerda,

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de wijze waarop jij het verkooptraject met betrekking tot het appartement Groot Horloo 62 te Ermelo begeleid hebt. Vanaf het eerste moment van bezichtiging werd ik verrast door jouw enthousiasme voor dit project, waardoor je mij ook wist te enthousiasmeren. Je verstaat de kunst van een vriendelijke en toch zakelijke benadering. Mede door jouw inzet en bemiddeling heeft de verkoop tot een goed resultaat geleid. Ik heb er erg veel zin in om het appartement te betrekken.

Dank je wel Gerda.
Met vriendelijke groet,
Rob Postma


Onze ervaring met Gerda Kosmeier bij de verkoop van ons huis. Wij Thea & Ben zijn 71 en 74 jaar en hebben 30 jaar gewoond in de woning die verkocht moest worden. De reden was het bouwen van een zorgwoning bij onze dochter en deze wordt gebouwd door onze schoonzoon. Het is natuurlijk niet niets als dit gebeurt op die leeftijd. Wij hadden in de tijd van verkoop een zeer goede ondersteuning van Gerda, zij bewees voor ons een echte senior makelaar te zijn. Zij deelde ups en downs met ons in die 10 maanden dat ons huis te koop stond. Wij vinden dat wij geen betere makelaar hadden kunnen bedenken om ons te begeleiden.

Gerda bedankt
Ook namens de kinderen en kleinkinderen
Thea & Ben


Via makelaar Gerda Kosmeier hebben wij een appartement gekocht op Groot Horloo te Ermelo. Hierbij spreken wij onze waardering uit voor het feit dat mevr. Kosmeier ons gedurende het gehele koopproces bijzonder goed heeft geadviseerd en op de hoogte heeft gesteld van de ontwikkelingen omtrent de aankoopmogelijkheden. Wij willen bij deze mevrouw Kosmeier hartelijk dank zeggen voor alle gesprekken, telefoontjes, schrijvens en e-mail die wij van haar in de afgelopen periode mochten ontvangen. Hierbij is steeds sprake geweest van grote accuratesse, zorgvuldigheid en …een vriendelijke, opgewekte toon. Bijzonderheidswaardig hebben wij ervaren dat ook na de intrek in onze woning  mevr. Kosmeier even langs kwam om te informeren of wij tevreden waren met onze aankoop! “Koop een huis….. bij Gerda voel je je thuis……”

Met hartelijke groet,
Mevr. H. Tempels –van Plateringen
A.G.W. Tempels


Een woning verkoop je niet dagelijks, laat staan de woning van je ouders na hun overlijden.
Een dergelijke woning is gevuld met herinneringen, emoties, liefde, en houden van, waar je liever geen afstand van wilt doen. Maar als het dan toch moet, kies dan voor de hulp van een iemand die EQ en IQ in alle juiste verhoudingen in huis heeft.

Gerda was de eerste makelaar die ik belde toen ik besefte dat het huis echt de verkoop in moest. Er is ook geen andere makelaar meer geweest,. Haar vakkundigheid en gedrevenheid in combinatie met haar meeleven en warmte maakt het voor mij heel makkelijk.
Met het volste vertrouwen heb ik de verkoop, de onderhandelingen met kopers en alles wat er verder bij komt kijken iz de verkoop deze voor mij hele speciale woning in haar handen gelegd.
Ik ben afgegaan op haar kennis, kunde en menselijkheid: haar vakmanschap. En jeetje,. wat heb ik daarmee een goede keuze gemaakt! Door haar “netwerk” van verkopende en “zoekende” wist ze binnen No Time de juiste match te maken.

Ik ben meer dan blij met de kopers die Gerda voor deze woning heeft gevonden. Alle puzzelstukjes lijken op zijn plek te zijn gevallen. Een geweldig huis met geweldige nieuwe bewoners en dat allemaal met de hulp van een geweldige makelaar.

Mascha van den Brink


Ook wil ik en de rest van mijn gezin, zeggen hoe fantastisch Gerda ons heeft geholpen bij de verkoop van onze woning.
Ook de adviezen en begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe woning was top!!!!
Wij vinden Gerda zakelijk een topper maar ook daarbij een gevoelsmens.
We hebben er een vriendin bij.

Fam. Otten


Gerda, Heb ik ervaren als een zeer professionele makelaar. Wat maakt haar nu zeer professioneel zult u vragen. Nou, dat zal ik vertellen. Ik ben erg bang om een huis te kopen. Doodsbang eigenlijk. Een toch wil ik graag een huis kopen. Gerda heeft Mij enorm geholpen om zowel mijn angst een plaats te geven als realistisch te worden. Haar slogan: als het niet goed voelt, niet doen, heeft mij rust gegeven om een goede keus te maken. De persoonlijke benadering + de professionele benadering is wat Gerda een uitstekend makelaar maakt. Een warme douche voor Gerda dus.

Margreet van Hensbergen


Gerda, we hebben samen een intensief traject doorlopen bij de verkoop van mijn woning.
Ik heb je leren kennen als een top zakenvrouw, je bent eerlijk in je advisering en betrouwbaar in al je afspraken.
Op het persoonlijke vlak heb ik je leren kennen als een oprecht, warm en betrokken mens.
Deze kwaliteiten komen goed naar voren in de contacten die je aangaat met mij als verkoper en de passerende potentiele kopers.
Je doet al met al meer dan van je verwacht mag worden;
Zo heb je in het traject van mijn woning, langdurig contact onderhouden met potentiele franse kopers, met alle belkosten van dien en kwam je ook van je werk heen en weer gereden met de huissleutel op de dag dat ik mijzelf en de kinderen buitengesloten had.
Gerda, je bent een topper.
Bedankt voor je begeleiding.

Martine Korevaar


Op een gegeven moment was ik van plan om mijn huis (2 onder 1-kapwoning ) te verkopen en te gaan naar een appartement. Wel eerst verkopen en dan pas kopen of huren. In mijn huidige woonplaats vond ik niet iets naar mijn gading en verlegde ik mijn blik naar een andere plaats o.a. Baarn. Via internet kwam ik uiteindelijk bij u terecht, dus niet via kennissen etc. Achteraf bekeken ben ik heel blij dat ik met u verder ben gegaan. In de eerste plaats nam u ruimschoots de tijd om me wat van Baarn te laten zien ondanks dat u niet wist of ik voor eventuele aankoop van een appartement met u verder zou gaan. Na de “bezichtiging” van Baarn vroeg u mij naar mijn huidige woning en bent u komen kijken.
Ik heb toen besloten dat u mijn huis in de verkoop zou nemen en dat heeft u voortreffelijk gedaan. Van de “opstartkosten ( fotoreportage met o.a. 360 graden foto’s )” schrok ik in eerste instantie wel, maar het heeft er volgens mij zeker aan bijgedragen dat er in een korte tijd behoorlijk wat bezichtigingen waren en uiteindelijk de verkoop voor een prijs waarmee ik tevreden ben. Dit in een tijdsbestek van 2 maanden! Op het laatste moment waren er nog wat spannende momenten, maar dat heeft u keurig weten op te lossen. U heeft me zelfs op een zaterdagavond nog gebeld dat het laatste probleem opgelost was, zodat ik een rustig weekend kon hebben. Duidelijk geen kantooruren voor u.
Heel hartelijk dank voor dit gedeelte van het traject en ik heb er vertrouwen in dat wat de aankoop betreft het ook goed zal gaan lopen.

Kees Huisman


We hebben Gerda meegemaakt als verkopende makelaar van onze nieuwe woning en ze is terzake kundig en de overdracht is prettig en goed verlopen.

Familie Staal


Gerda is voor ons een belangrijk persoon, die met haar vakkennis en gedrevenheid tot in de kleinste details ons project “Groot Horloo” en verkoop van ons te Leusden binnen zeer korte tijd tot een goed eind heeft gebracht. Zonder haar zou dit proces lang niet zo leuk en prettig zijn verlopen. De begeleiding hierin is fantastisch. Succes met de zaken die je graag verder wenst op te pakken.

Marianne en Rob de Vos


Wij hebben zeer positieve ervaringen met makelaar Gerda Kosmeier. Altijd vriendelijk, betrokken en aanwezig om ons van dienst te kunnen zijn en  ons te woord te staan. Waarbij  ook adviezen aan de orde kwamen op een vrijblijvende , van kennis van zaken getuigende manier. We konden echt op haar vertrouwen; in deze branche zo belangrijk, eigenlijk de eerste vereiste. Gerda heeft met verve haar beroep eer aangedaan. We kunnen haar van harte aanbevelen.

Fam. Hiemstra


De ervaring met “Makelaardij Kosmeier” te Baarn hebben wij ervaren als zeer positief. Vooral de accuratesse, vriendelijkheid, betrokkenheid, bereikbaarheid en kennis van zaken stonden hoog in het vaandel. Het was voor ons een perfecte begeleider op weg naar de aankoop van een nieuw appartement. Ook de “aftersales” werd niet vergeten en geeft aan de Qualiteit van de makelaardij.

W-Jan & Caecile van A.


Gerda heeft mij heel fijn en duidelijk advies gegeven bij het kopen van mij eerste woning. Bedankt Gerda!

Hedwig Breman


Voor ons, als koper, was Gerda Kosmeier de makelaar voor de projectontwikkelaar Vos & Teeuwissen, de juiste persoon om zaken mee te doen. Ze deed niet alleen alles voor Vos & Teeuwissen haar opdrachtgever maar ook voor ons als koper. Ze onderzocht de financiële mogelijkheden maar vergat daarbij niet de emotionele kant van de zaak. Gepaard gaand met een niet aflatende vriendelijkheid, ondanks alle vragen en tijdrovende bezigheden die we van haar vroegen. Op al onze vragen wist ze het antwoord, vakkundig en allround. Heel goed zaken mee te doen resulterend in succes.

Jan en Frieda van de Vis


Toen ik door prive-omstandigheden verplicht werd mijn huis te verkopen ben ik eens om mij heen gaan kijken en vragen of iemand een goede makelaar wist. Gemeenschappelijke vrienden adviseerde mij Gerda Kosmeier uit Baarn. Vanaf het eerste moment was er een juiste klik en het plezierige aan Gerda is dat ze niet alleen naar het huis kijkt dat in de verkoop moet, wat soms ook een emotionele stap kan zijn, maar dus duidelijk ook naar de menselijke kant van het verhaal. Een zeer professionele makelaar die van begin tot eind de touwtjes goed in handen heeft. Er werd een zeer ervaren fotograaf ingeschakeld en er werd een pakkende tekst op papier gezet. Dit alles heeft geresulteerd in het feit dat mijn huis in slechts 1 week tijd is verkocht. Mijn dank is groot. Mede dankzij de inzet van Gerda heb ik een nieuwe start kunnen maken.

Brigitte Plagge


Ze is zakelijk  maar met een groot inlevingsvermogen naar de client toe. Geeft enthousiast de mogelijkheden aan die er zijn, voor en nadelen zijn goed bespreekbaar, dus er blijft ruimte voor discussie. Door haar accuraat en betrouwbaar handelen ben ik moeiteloos door het aankoopproces van mijn woning gegaan.

Liesbeth van den Berg


Een topper in alle opzichten, accuraat, goed inlevingsvermogen in de klant, goede begeleiding en eerlijk in de mogelijkheden!

Eveline Quist