fbpx
Loading...

Over ons

Over Kosmeier makelaars

De aan- of verkoop van een huis is een ingrijpende beslissing. Het is ook een heel persoonlijke zaak. Net zoals vrijwel geen twee huizen hetzelfde zijn, lopen ook de persoonlijke omstandigheden en beweegredenen van degenen die voor zo’n beslissing staan, sterk uiteen. Een makelaar die niet alleen kennis heeft van het product en de markt, maar zich ook in de persoon achter de opdrachtgever verdiept, is dan ook ‘goud’ waard.

Kosmeier makelaars is als bedrijf door mij, Gerda Kosmeier, opgezet. Ik kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Als kind ging ik met mijn moeder achterop de fiets langs huizen die in Groningen te koop stonden. In 2009 was ik zover om zelfstandig te starten als makelaar in Baarn.

In de jaren daarvoor het ik onder andere gestudeerd in de Verenigde Staten. Dat werd me niet in de schoot geworpen, maar als ik ergens mijn zinnen op heb gezet, ga ik door tot ik mijn doel heb bereikt. Na terugkeer in Nederland heb ik verschillende functies in de verkoop en marketing gehad, maar de makelaardij bleef altijd bij me kriebelen.

Tijdens de studie, het reizen en de verschillende banen heb ik heel veel mensen ontmoet. Het heeft mij geleerd om goed te luisteren en doortastend te handelen. Bij mij gaat het om meer dan de verkoop of aankoop van een woning. Ik wil weten wat mensen beweegt, want dan kan ik ze ook het best helpen.

Omdat ik mensen graag wil helpen, ben ik ertoe gekomen om de Vereniging Huisvesting Op Maat (HOM) mede op te richten. Deze vereniging zet zich in voor ouderen die zo lang mogelijk in hun eigen huis willen blijven wonen. We proberen de woon- en leefomstandigheden voor deze mensen zoveel mogelijk te verbeteren.

Het is mijn ambitie om de beste makelaar in ’t Gooi en Eemland te zijn. Dat wil niet zeggen dat ik de meeste transacties wil doen, maar wel dat ik de hoogste score haal in klanttevredenheid. Dat kan alleen als ik elk traject dat ik aanga, ook met succes afrond.