fbpx
Loading...

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen – Kosmeier Makelaars

De overheid heeft restricties opgelegd om het corona-virus te stoppen of te vertragen. Ook wij hebben hiermee te maken en willen graag onze kopers, verkopers en andere klanten van dienst blijven. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid en staan de gezondheid en veiligheid van u en ons voorop.

Verkoop – bezichtigingen

Wij doen tot nader order geen groepsbezichtigingen en/of open huis, al onze bezichtigingen zullen op afspraak gaan; wij vragen daarom dan strikt op tijd te komen. Voor betreden van de woning vragen wij iedereen de handen te desinfecteren met hand-gel. Tijdens de bezichtiging verzoeken wij iedereen niets aan te raken (deurgrepen, laden, kastjes, etc.); wij zullen tijdens de bezichtiging zelf alles wat nodig is open en weer dicht doen. Na afloop zullen we dan alle grepen e.d. met desinfectiedoekjes behandelen, zodat de volgende bezichtigers en/of bewoners weer in een schoon huis komen en iedereen zo min mogelijk risico loopt.

Aankoop – bezichtigingen

Voor een aankoop bezichtiging zijn we afhankelijk van de mogelijkheden die de verkoper biedt. Als wij als makelaar meegaan met een bezichtiging zullen we desinfecterende hand-gel meenemen. Wij vragen u om niets aan te raken tijdens de bezichtiging. Net als bij een verkoop-bezichtiging zullen we desinfectiedoekjes meenemen om zo nodig deuren, laden, kastjes, e.d. te openen. Als u zich niet 100% gezond voelt moet u niet naar een bezichtiging gaan. Eventueel kunnen wij als aankoopmakelaar de woning bezichtigen en filmen, inclusief commentaar tijdens onze bezichtiging, en deze film u doen toekomen.

Taxaties

Tijdens taxaties vragen wij bewoners met zo min mogelijk mensen aanwezig te zijn, zodat contacten zoveel mogelijk worden vermeden. Voor betreden van de woning zullen wij onze handen desinfecteren met hand-gel en alles wat we in de woning aanraken met desinfectiedoekjes behandelen, zodat iedereen zo min mogelijk risico loopt.

Administratieve handelingen

Wij tekenen in principe de koopovereenkomst met de verkoper(s) en koper(s) gezamenlijk, omdat het belangrijk is mondeling een en ander uit te leggen.

Bij de oplevering zullen we – zoals gebruikelijk – de eindinspecties uitvoeren in de woning voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt. Het is daarbij gewenst dat u met zo min mogelijk mensen aanwezig bent.

De ondertekening bij de notaris zal met zo min mogelijk mensen plaatsvinden en in principe zal de makelaar daar tot nader order niet bij aanwezig zijn. Ook u wordt gevraagd met zo min mogelijk mensen daarbij aanwezig te zijn. Verkopers kunnen hiertoe via ons een afspraak maken om een (kosteloze) volmacht af te geven; de notaris zal dan met u contact opnemen voor een afspraak hiervoor.

Meest recente corona maatregelen – Kosmeier Makelaars


Voor de meest recente corona maatregelen van 14-10-2020 klik hier