fbpx
Loading...
Bunschoten-SpakenburgTotale aanbodVerkocht / Aangekocht / Verhuurd

Aangekocht: Johannes Post 24 te Bunschoten-Spakenburg

johannes-post-24-bunschoten-spakenburg-kosmeier.nl_
johannes-post-24-bunschoten-spakenburg-kosmeier.nl_

Heerlijke 3-laags tussenwoning aan de kindvriendelijke Johannes Post 24 in Bunschoten-Spakenburg. Na de koop in 2011 is deze door de huidige bewoners grotendeels gerenoveerd. Voor starters & gezinnen die betaalbare koop zoeken een buitenkans in deze buitengewoon krappe woningmarkt!

Op de begane grond beschikt deze charmante woning over een zeer royale woonkamer (ruim 20 m²!), aansluitend eetgedeelte, hal, toilet en de nette keuken met mogelijkheid tot uitbreiding. De in 2009 geplaatste uitbouw zorgt voor optimale ruimte en wooncomfort.

De zeer zonnige achtertuin op het zuiden (.. meter diep!) beschikt tevens over een praktische berging en overkapping ter beschutting. De 1ste verdieping heeft met 3 slaapkamers en de badkamer alles wat een comfortabele (gezins)woning nodig heeft. De zolder is reeds voorzien van extra dakkapellen waardoor ook deze verdieping over 2 slaapkamers beschikt. In deze rustige omgeving vindt u op enkele meters van de woning tevens een prachtig park voor de kinderen.

Voor meer informatie neem contact met ons op