fbpx
Loading...
SoestTotale aanbodVerkocht / Aangekocht / Verhuurd

Verkocht: Talmalaan 14A te Soest

Talmalaan Soest kosmeier

Talmalaan Soest kosmeier
Verkocht

Dit karakteristieke huis is door de jaren heen gemoderniseerd, en in 2000 uitgebouwd. Toch is de sfeer van een originele jaren twintig villa met zorg behouden. Compleet met terrazzo vloeren, originele massieve deuren en een u-keuken met authentieke uitstraling. Ook de badkamer boven is volledig in stijl (o.a. wastafel van Belgisch Tufsteen), maar wel voorzien van alle moderne gemakken: vloerverwarming, inloop regendouche, separate geiser, dubbele wastafel en design radiator.

Het huis is op een stuwwal gebouwd, waardoor het hoger ligt dan de woningen aan de overkant en je vrij kunt uitkijken. Die hoge ligging heeft te maken met het naastgelegen stationnetje Soestdijk. Hier stopt twee keer per uur de sprinter tussen Utrecht en Baarn. ’s Nachts rijden er geen treinen. Het geluid van het spoor is beperkt, want doorgaande treinen komen hier niet langs en de ramen van de woning zijn goed geïsoleerd. Ook in de groene, dichte tuin ervaar je rust en het echte buitengevoel.

Boven zijn vier slaapkamers, waarvan twee op zolder. Het dak heeft nieuwe pannen en zonnepanelen, en is dubbelzijdig geïsoleerd. In 2016 is al het houtwerk aan de buitenkant geschilderd.