fbpx
Loading...
Totale aanbodVerkocht / Aangekocht / VerhuurdWaardenburg

Aangekocht: Steenweg 2 te Waardenburg

steenweg-2-waardenburg-kosmeier.nl_

Altijd al gedroomd van paarden, geiten of zelfs alpaca’s aan huis? Dan is dit je kans! Deze vrijstaande woonboerderij biedt onder meer een perceel van ruim 4.000 m², een ruime schuur en slaap- en badkamer op de begane grond.

INDELING
Begane grond
Via de achterkant van de woning kom je de woning binnen. Je komt binnen in de gang met toegang tot de toiletruimte en de badkamer welke voorzien is van een douche en wastafel. Hal met trapopgang en trapkast. Cv-ruimte. Ruime verdiepte kelderruimte. Woonkamer met half open keuken. De keuken is voorzien van een losstaande oven met inductie kookplaat en vaatwasser. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer welke ook perfect gebruikt kan worden als speelkamer of kantoorruimte.

SCHUUR
De ruime schuur is opgedeeld in drie delen. Aan de linkerzijde heb je een aparte ingang, je hebt de mogelijkheid om hier je fietsen neer te zetten. Aparte werkruimte met werkbank.

Het middengedeelte is net afgewerkt. Je komt binnen via een aparte hal, waarna je in een geheel betegelde ruimte komt waar zich de witgoedaansluitingen, een keukenblok en trapopgang bevinden. Badkamer met vrijdragend toilet, inloopdouche en design radiator. De verdieping is ingericht als kantoorruimte.

Aan de rechterzijde heb je een grote open schuur met entresol en overheaddeur. Je kunt hier grotere apparatuur kwijt of een auto.